MarketingSEO

Creare logo

MarketingSEO

Creare logo

Suntem KOMETA SERVICE, o societate de programare web și dezvoltare din București. Suntem aici pentru vă ajuta pe dvs., antreprenorii care aveți nevoie de digitalizarea serviciilor în mediul online, prin serviciile noastre complete oferite de societatea noastră, vă rămâne timp să vă concentrați  atenția numai asupra altor aspecte importante din bussines-ul dvs.

Unul din aspectele cele mai importante ale unei afaceri este detinut de crearea de logo. Imaginea fiind unul din punctele importante ale unei afaceri. Cei mai multi antreprenori nu iau in serios design-ul, astfel pierzand clienti care se uita dupa prima interactiune cu dumneavoastra.

Logo-urile create de noi sunt personalizate pentru fiecare client in parte in functie de domeniul de activitate si de cerintele clientilor.

Pretul este flexibil indiferent de marimea companiei dumneavoastra. Pretul se calculeaza luand in vedere complexitatea crearii logo-ului.

 

Va oferim servicii de creare logo, logo design sau concept logo. Logo-ul este cel mai important element grafic al unei intreprinderi, el fiind si prima imagine cu care interactioneaza clientii sau posibilii clienti. Asadar crearea unui logo personalizat si mulat pe cerintele si dorintele clientului este necesar.

Oferte personalizate dupa necesitatile clientilor

MarketingSeo

Tu ceri

Noi Cream

Compania noastra este intr-o rapida dezvoltare. Incercam ca tot ce cream sa treaca peste asteptarile clientilor.

Datorita experientei si cunostintelor echipei, cream site-uri web la calitate superioara si cu un design personalizat dupa cererile fiecarui client in parte.

 

Design personalizat

De la prima vizualizare, site-ul dumneavoastra trebuie sa aibe un aspect atragator pentru a oferi incredere utilizatorului.

Creare logo

Un logo bine creat devine identitatea afacerii dumneavoastra. Asadar un logo creat bine ofera ajuta dezvoltarea companiei tale.

Design Responsive

In secoul vitezei, sunt din ce in ce mai multi utilizatori ai tuturor dispozitivelor. Indiferent de dispozitivul folosit, site-ul dumneavoastra o sa se adapteze rezolutiei.

Marketing Digital

Peste 90% dintre oameni cauta servicii si produse online. Noi va ajutam sa ajungeti la public tinta cat mai usor.